Led-verlichting-010Liftservice

Led verlichting 010Liftservice

Veel liften in Nederland hebben nog verouderde verlichting in de liftcabine. Wij van 010Liftservice adviseren de eigenaren van deze liften om meerdere redenen over te stappen naar Led verlichting. Hiermee bespaart u ook direct op uw energieverbruik!

Alle voordelen van Led verlichting op een rij:

  1. Met Led verlichting in de liftcabine bespaart u tot wel 60% van de stroom ten opzichte van andere verlichting.
  2. De verwachte levensduur is vele malen langer dan van andere verlichting, dus u maakt ook een duurzame keuze.
  3. Het geeft direct vol licht en kan daarmee het gevoel van veiligheid in de liftcabine vergroten.
  4. De verlichting flikkert niet en is rustiger voor uw ogen.
  5. Led wordt minder heet omdat het minder energie omzet in warmte. Bijkomend voordeel is dat Led verlichting daarmee vele male minder brandgevaarlijk is.
  6. De verlichting bevat geen kwik. Een defecte lamp hoeft dus niet bij het chemisch afval. De lampen kunnen gerecycled worden via het afvaldepot voor kleine elektrische apparaten.

Wij zijn eerlijk dat de aanschaf van Led verlichting wel wat duurder is dan de aanschaf van andere verlichting. De investering heeft u echter binnen korte tijd weer terugverdient via de energierekening en de langere levensduur!

Vrijblijvende offerte

Bij 010Liftservice is een aanvraag voor een vrijblijvende offerte voor Led verlichting zo geregeld. U hoeft alleen maar het formulier hieronder in te vullen of u kunt altijd bellen met één van onze adviseurs op 010-8400-635. Desgewenst maken wij een afspraak op locatie voor een opname van de liftinstallatie en om uw verdere wensen te bespreken spreken.bg-slider-2

Volgt u on al op LinkedIn? 010Liftservice