Liftonderhoud & Service

Een lift dient goed onderhouden te worden. Onderhoud is verplicht om de veiligheid en betrouwbaarheid van een liftinstallatie te garanderen. Een liftinstallatie dient eens per 18 maanden gekeurd te worden. Dit is een wettelijke verplichting. Hierdoor zijn gebruikers van de lift er zeker van dat hun leven niet in gevaar is. Een lift brengt immers een grote verantwoordelijkheid met zich mee. U moet als verantwoordelijke voor de lift aan kunnen tonen aan uw gebruikers dat u voldoet aan alle wettelijke eisen. Een keuring is in principe niet meer dan een formaliteit als u het onderhoud van uw lift gedegen en kundig laat uitvoeren. En vakkundig lift onderhoud kunt u aan 010liftservice overlaten.

Optimale exploitatiekosten door lift onderhoud

Onderhoud van uw liftinstallatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar ook voor de beschikbaarheid van de lift. Elke storing kost geld en ongemak. Dit kan grotendeels door gedegen onderhoud en preventief onderhoud worden voorkomen. Daardoor heeft liftonderhoud een positief effect op de beheersbaarheid van de exploitatiekosten van de liftinstallatie. Wanneer er door vakkundig onderhoud nauwelijks of geen storingen plaatsvinden, dan komen er geen extra kosten om de hoek kijken rondom het oplossen van storingen. De kosten van storingen kunnen namelijk enorm oplopen.

Door gedegen periodiek liftonderhoud worden de exploitatiekosten geoptimaliseerd. In de eerste plaats worden ze veel meer voorspelbaar. Doordat er minder storingen optreden, vertonen de uitgaven rondom uw liftinstallaties niet meer zo’n grillig verloop. Ten tweede worden de exploitatiekosten ook nog eens verlaagd. Simpelweg omdat er minder storingen zijn. Dat maakt het een stuk eenvoudiger en stabieler om een liftinstallatie te exploiteren. En uiteraard wordt er stress voorkomen die er vaak bij komt kijken met liftstoringen. Geen dringende telefoontjes meer ’s avonds of in het weekend, maar lekker genieten van uw vrije tijd en een goed werkende lift.

Lift onderhoud door vakkundige specialisten

010liftservice onderscheidt zich bij lift onderhoud door de inzet van uitsluitend vakmensen. Degenen die werkzaamheden aan uw liftinstallatie verrichten hebben jarenlange expertise op het gebied van liftonderhoud. Zij weten wat de pijnpunten zijn van elke liftinstallatie zijn en zullen daar ook extra aandacht aan besteden. De monteurs van 010liftservice zijn opgeleid om problemen vlot en kundig te verhelpen en om problemen preventief te voorkomen. Door vroegtijdige signalering en heldere informatieverstrekking aan u, kunnen reparaties vaak worden vermeden. Daar profiteert u van. De vakkundige specialisten zijn er trots op wanneer een lift zonder storingen functioneert. Daar halen wij voldoening uit en u profiteert van onze passie.

Bij 010liftservice bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde liftenfirma waarbij direct en persoonlijk contact zeer belangrijk vinden. Door de juiste communicatie en niet alleen tijdens het onderhoud en storingen, houdt 010liftservice een vinger aan de pols voor wat betreft de liftinstallaties die in onderhoud zijn bij 010liftservice.