bg-slider-2

Volgt u ons al op LinkedIn? 010Liftservice

Liftonderhoud

Liftonderhoud is een vak apart. Het gaat er immers om, dat de lift dag en nacht operationeel zijn zonder storingen. Storingen aan uw liften kunnen immers voor veel ongemak en klachten zorgen. Met vervelende situaties tot gevolg. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom moet u erop kunnen vertrouwen dat uw liftonderhoud vakkundig wordt gedaan. Op zo’n manier dat storingen worden voorkomen met preventief onderhoud.

Mocht er nu onverhoopt toch een keer een storing optreden, dan moet dit natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. Of het nu ’s nachts of in het weekend is. Met een onderhoudscontract via 010Liftservice bent u verzekerd van een betrokken dienstverlener die al uw zorgen rondom uw lift uit handen neemt.

Onderhoudscontract voor uw lift

Met een onderhoudscontract van 010Liftservice krijgt u grondig en gestructureerd liftonderhoud. Bovendien is 010Liftservice blijvend betrokken bij uw liftinstallatie. Wij nemen uitgebreid de tijd voor het onderhoud van uw liften, zodat dit ook gedegen gebeurt. Afspraak is afspraak en dat merkt u aan alles. U wordt  uitgebreid geïnformeerd over het onderhoud en de staat van uw liften. Ook wordt u tijdig op de hoogte gesteld van groot onderhoud zodat u weet waar u aan toe bent. Indien reparaties aan uw lift worden verwacht dan wordt u hiervan reeds ruim van tevoren op de hoogte gesteld.

Met het Meer jaren onderhouds Begroting (MJOB) van 010Liftservice weet u bovendien al wat u de komende jaren kunt verwachten qua kosten, zodat u daar ook uw begroting op kunt afstemmen.

Met 010Liftservice bent u verzekerd van een continue dekking in de regio. Door de goed georganiseerde backoffice kunt u vertrouwen op snelle hulp in het geval van incidenten. De 24-uurs dienst van 010Liftservice staat altijd voor u klaar. De meest gangbare onderdelen van alle soorten en merken liften zijn bovendien continue op voorraad. Dit bespaart kostbare tijd. U kunt daarom op 010Liftservice rekenen op die momenten dat u dit het hardst nodig heeft. Met de korte responstijden staat 010Liftservice altijd voor u klaar!

Ook voor wat betreft de keuring van uw liften ontzorgt 010Liftservice u volledig. 010Liftservice verzorgt namelijk ook volledige assistentie rondom de periodieke keuringen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw liftinstallatie aan alle wettelijke eisen voldoet.

Mochten er onverhoopt gebreken zijn, dan lost 010Liftservice dit gelijk voor u op. Zo kan uw lift binnen de wettelijke termijn gekeurd worden. U bent er op deze manier zeker van dat uw liften altijd operationeel zijn.

Scherpe tarieven

De prijs-kwaliteitverhouding die 010Liftservice u biedt is ongeëvenaard. Doordat 010Liftservice alleen werkt met gemotiveerde, geschoold & vakkundig personeel, wordt onderhoud op de juiste manier uitgevoerd. Op deze manier wordt uw liftonderhoud vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Niet voor niets, hebben wij momenteel een storing percentage van 0%. De dienstverlening rondom liften wordt niet zonder reden alom geprezen door de tevreden klanten.

Voor uw liftonderhoud zijn meerdere opties mogelijk. Een onderhoudscontract is al mogelijk met een minimale periode van 1 jaar. Zo behoudt u uw flexibiliteit en wordt uw lift toch professioneel onderhouden. Vertrouw daarom op de expertise van 010Liftservice, zodat u nooit meer omkijken heeft aan uw lift.